Kaip tapti rusofobu.Antra dalis.

Taigi „pribaltas“.Kažkodėl rusai tai laiko įžeidimu. Nors man tai dėl jų terminologijos nusišvilpti.Livejournal’as jau dabar tapo ksenofobų susirinkimo vieta. Toks įspūdis,kad blogeriams mokama už kiekvieną ksenofobinį postą.O gal jie rašydami atlieka savo patriotinę pareigą?

Diskusijos jokios yra neįmanomos. Už pareikštą kitokią nuomonę – banas, palydimas triaukščiais keiksmažodžiais. Ir tai liečia ti „patriotus“ .Normalūs blogeriai banus deda tik už įžeidinėjimus. Bet jų nedaug – gal 10 proc. Nors , reikia pripažinti ,kad pirmaujantys reitinguose blogeriai retai kada taiko šią priemonę. Teko baninti ir man.

Norint rašyti rusiškoje blogosferoje reikia būti labai atlaidžiu ir tolerantišku žmogumi. Aš nebuvau rusofilas, tiesiog į rusus žiūrėjau pozityviai – kaip ir į kiekvieną kitą tautą.Naiviai galvojau ,kad tauta turintį Dostojevskį ir Soilženicyną negali būti idiotais. Tačiau  su kultūra daugumas rusų neturi nieko bendro.Mane labai nustebino profesoriaus iš Novosibirsko Вячеслав Тихонов komentarai. Jis atviru tekstu rašo,kad Lietuva yra Rusija . Ir tai tik nrsusipratimas ,kad dabar yra kitaip.Jo manymu šis nesusipratimas turi būti kuo greičiau panaikintas. Ir visa tai rašoma su begaline panieka, įniršiu. Aš nelikau jam skolingas:-)

Ir taip ištisai ir visur. Kaip netapti rusofobu?